Допълнителни предимства на L-Carnitine се увеличават енергийните нива

Допълнителни предимства на L-Carnitine се увеличават енергийните нива, както и мускулна печалба. Аз лично се вземат 1000 мг дневно, което ми помогна да получите по-добри резултати в залата.

КОЙ ТРЯБВА ДА ВЗЕМА L-карнитин?
Ако сте спортист или упражнения редовно, след това L-Carnitine е за вас. Това може да включва всеки, който работи във фитнеса редовно вдигане на тежести, правите кардио или издръжливост дейности, спортувате, или който и да е форма на интензивно физическо натоварване.

Въпреки, че е винаги имайте предвид, че да се консултирате с Вашия лекар преди всяка нова диета, добавка или тренировъчен режим.

Колко трябва да взема?
Това е препоръчително да се вземат най-малко 1000 мг L-Carnitine всеки ден. Аз лично вземе 500mg капсула преди тренировка и още една капсула 500 mg в рамките на един час след тренировка. Това е най-доброто време, за да го вземе, за да помогне за увеличаване на Вашата тренировка и възстановяване.

Аз препоръчвам като L-Carnitine от Life Mastery Nutrition, който е на разположение на Amazon. Животът Mastery Nutrition се ангажира да ви донесат най-високо качество хранителни добавки, произведени вътре в Съединените щати и предлагат пари 100% гаранция за връщане.