КАКВИ са ползите от L-карнитин?

КАКВИ са ползите от L-карнитин?
Това са основните ползи от допълването му с L-карнитин тартарат.

1. Подобрява Дебел Загуба

Ако търсите да се хвърли нежеланите мазнини, а след това L-Carnitine е мощна аминокиселина, която може да ви помогне да се ускори процеса. L-Carnitine прави това, като помага да се прехвърли дълговерижни мастни киселини (като триглицериди) в митохондриите, където те могат да се окисляват, за да произвежда енергия. Това означава, че тя ще помогне на тялото ви в започне да изгаря мазнините като гориво, което е един от ключовете към дългосрочна загуба на устойчивото мазнини.

2. Увеличава тренировка Изпълнение

Допълване с L-карнитин също така ще помогне за увеличаване на Вашата тренировка и издръжливост, тъй като помага да инхибира натрупването на млечна киселина. Всеки път, когато тренирате, интензивно (обикновено в анаеробна мода), мускулите ви се натрупват млечна киселина. Това е началото на умора. Доход от L-Carnitine е, че той помага да инхибира, че натрупването на млечна киселина, така че да можете производителност по-трудно, по-силна и по-голяма продължителност.

3. Помага тренировка Recovery

Друг L-Carnitine предимство е способността му да помогне за намаляване и премахване на метаболитни отпадъци, включително млечна киселина натрупване. Това помага на способността на организма да се възстанови в рамките на вашите тренировки (между всяка серия), както и извън залата. Обикновено, това може да доведе до повишени печалби мускул като вие сте в състояние да се обучават по-трудно и по-често.